Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνεχίζεται το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου την 1η Απριλίου 2013 το κινητό πολυϊατρείο καθώς και η κινητή μονάδα Παιδιατρικής και Οδοντιατρικής θα βρίσκονται στην Εύβοια, με πρώτο σταθμό την Χαλκίδα.
Στην Χαλκίδα το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» από 1η Απριλίου
Στην Χαλκίδα το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» από 1η Απριλίου

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε, την Τρίτη 26 Μαρτίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος ενημέρωσε τους παριστάμενους για το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής, που εκπονήθηκε στην Κρήτη, το διάστημα 11 Φεβρουαρίου - 24 Μαρτίου.

«Αποτελεί μεγάλη χαρά η ολοκλήρωση του προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής στο νησί της Κρήτης όπου εξετάστηκαν 4.800 παιδιά, σε 20 δήμους της Περιφέρειας του νησιού. Με στόχο να εξετάσουμε 18.000 παιδιά μέσα στο 2013 συνεχίζεται το ταξίδι του ‘Ιπποκράτη’ με επόμενους σταθμούς την Εύβοια, την Πελοπόννησο και τα Κύθηρα. ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ παρέχει Προληπτική Ιατρική από το 2002, σήμερα όμως σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι μας, η Προληπτική Ιατρική για τα παιδιά είναι επιβεβλημένη και αναγκαία. Αυτό αποδεικνύεται και από τα δεκάδες αιτήματα που δεχόμαστε καθημερινά από όλη την Ελλάδα», επεσήμανε ο κ.Γιαννόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής για το 2013 χρηματοδοτείται από την εταιρεία Johnson & Johnson, ενώ για την υλοποίηση του προγράμματος στην Κρήτη συνέβαλαν αφιλοκερδώς φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ιδιώτες, εταιρίες αλλά και τοπικοί σύλλογοι.

Χαμόγελο του Παιδιού - Χαλκίδα
Διεύθυνση: Αβάντων 65, Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 22210 79788
Fax: 22210 79198
Email: [email protected]
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας