Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Ευβοίας Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, παρότι είναι δυσαρεστημένος με την εξέλιξη για το ΤΕΙ Χαλκίδας, εξηγεί ότι θα ψηφίσει την τροπολογία του σχεδίου «Αθηνά» γιατί αφορά τις κατευθύνσεις και όχι το κόψιμο των σχολών. Μάλιστα τόνισε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία δεν έχει σχέση με την Εύβοια, γι αυτό και την ψηφίζει.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.

O Ανεξάρτητος Βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος δήλωσε σχετικά με την τροπολογία του Σ/Ν του Υπ. Παιδείας , που αφορά την εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά» στην τριτοβάθμια εκπαίδευση:

«Είμαι δυσαρεστημένος με την τροπή που πήραν τα πράγματα για το ΤΕΙ Χαλκίδας. Πήρατε ένα ΤΕΙ με 12.000 σπουδαστές και σε λίγα χρόνια θα έχουμε ένα επαρχιακό μικρό ΤΕΙ. Ωστόσο η τροπολογία δεν έχει σχέση μ` αυτό. Η τροπολογία το μόνο που κάνει είναι η θεσμοθέτηση της κατεύθυνσης στο πτυχίο.

Αναμφίβολα στηρίζω την θεσμοθέτηση της κατεύθυνσης στα ΑΕΙ και ΤΕΙ κυρίως γιατί τα επαγγελματικά δικαιώματα τα δίνει η κατεύθυνση και όχι το τμήμα. Αν είχε σχέση με το ΤΕΙ Χαλκίδας δεν θα την ψήφιζα. Ωστόσο είναι άσχετη με τις επιπτώσεις της εφαρμογής του σχεδίου «Αθηνά» στο ΤΕΙ Χαλκίδας και την στηρίζω».

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας