Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωση του ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων, τονίζει ότι οποιοσδήποτε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νομού Ευβοίας, δεν τοποθετηθεί αρνητικά στο σχέδιο «Αθηνά», θα αποτελέσει για την τοπική κοινωνία «PERSONA NON GRATA».
Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων
Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 20/3/2013, λαμβάνοντας υπόψη, τις δεσμεύσεις του Υπουργού Παιδείας, στη συνάντηση που έγινε στις 13/3/2013 και τις τελικές ανακοινώσεις των τμημάτων που αποτελούν τον νέο ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση, με τις δεσμεύσεις του, σε σχέση με το ΤΕΙ Χαλκίδας.

Αποφάσισε Ομόφωνα

  1. Να ζητήσει από τον Υπουργό Παιδείας την απόσυρση του σχεδίου «Αθηνά», προκειμένου να υπάρξει αξιόπιστος σχεδιασμός.
  2. Να καλέσει τους εκπροσώπους του Νομού στο Κοινοβούλιο να μην ψηφίσουν καμία τροπολογία, ή με όποιον τρόπο έρθει στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για την διαδικασία έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος. Όποιος εκ των εκπροσώπων μας στο κοινοβούλιο, δεν τοποθετηθεί αρνητικά, θα αποτελέσει για την τοπική κοινωνία «PERSONA NON GRΑTA».
  3. Να παραμείνει κλειστός ο Δήμος και τα καταστήματα της πόλης των Ψαχνών, την ημέρα της ψηφοφορίας και να συμμετέχουμε όλοι στην κινητοποίηση των φορέων της περιοχής και του νόμου στη Βουλή, αντιδρώντας στην υποβάθμιση του ΤΕΙ και στην απαξίωση του νομού.



Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας