Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωση του ο Κώστας Μαρκόπουλος, δήλωσε στην Ολομέλεια της Βουλής, ότι θα στηρίξει το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Παιδείας, που συμβάλλει στην αξιολόγηση στην εκπαίδευση.
Ο  Κώστας Μαρκόπουλος
Ο Κώστας Μαρκόπουλος

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος με παρέμβασή του κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, του Σχεδίου Νόμου του Υπ. Παιδείας με θέμα «Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», δήλωσε ότι στηρίζει το Σχέδιο Νόμου που συμβάλλει στην αξιολόγηση στην εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: « Όσοι απορρίπτουν την αξιολόγηση του διδακτικού έργου, ρίχνουν νερό στο μύλο της παραπαιδείας. Κανείς δεν είπε γιατί ανεπτύχθη η παραπαιδεία στην Ελλάδα. Ούτε από καταναλωτική μανία των οικογενειών, ούτε από βίτσιο.

Η παραπαιδεία ανεπτύχθη στη βάση μιας κακής απόδοσης έργου του σχολείου. Η αξιολόγηση και η άνοδος του επιπέδου της παιδείας προστατεύει μόνο τους φτωχούς αυτής της χώρας που δεν έχουν δυνατότητα ούτε μιας ώρας φροντιστήριο. Χάνουμε μια γενιά από την ύφεση, μη χάσουμε και μια γενιά από την αμάθεια…»
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας