Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θωμάς Τουσιάδης, με εισήγηση του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας αναφέρθηκε στο κλείσιμο του εργοστασίου της «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ».
Θωμάς Τουσιάδης
Θωμάς Τουσιάδης

Η λεγόμενη κυβέρνηση της Ελλάδος συνεχίζει τον κατήφορό της , κατήφορο όμως που πληρώνει ο Ελληνικός λαός.

Έτσι άλλο ένα εργοστάσιο κλείνει . Αυτό της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ που ήδη διέκοψε την λειτουργία του . Έτσι η οικονομία της Εύβοιας πάει από το κακό στο χειρότερο αφού έχουν προηγηθεί η ΝΕΟΣΕΤ η SATO η INTRAKEM και εκατοντάδες άλλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η κυβέρνηση πρόσφατα μας μιλούσε για Γαλλικές επενδύσεις . Πριν από τρείς μήνες ο πρωθυπουργός Σαμαράς είχε ζητήσει από εκπροσώπους πολυεθνικών , μεταξύ των οποίων ήταν και ο επικεφαλής της Lafarge να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας και να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Όλα αυτά αποδεικνύονται ένα μεγάλο ψέμα . Τα μεγάλα λόγια του κ Σαμαρά για ανάκαμψη και ανάπτυξη και για το ότι πάμε καλά και από τον Σεπτέμβριο θα απογειωθούμε αποδεικνύουν ότι οι κυβερνόντες ή είναι εκτός τόπου και χρόνου ή ότι συνειδητά κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό.

Είναι αδιανόητο ένα εργοστάσιο τσιμέντου με δυνατότητα παραγωγής 10 εκατομμυρίων τόνων ετησίως, με δυνατότητα εξαγωγών και ενώ οι εισαγωγές από την Τουρκία και την Βουλγαρία τον τελευταίο καιρό συνεχώς αυξάνονται, ένα τέτοιο εργοστάσιο να κλείσει.

Όμως με αυτούς τους υπαλλήλους της τρόικας που παριστάνουν την Ελληνική κυβέρνηση είναι σίγουρο ότι και άλλα εργοστάσια θα κλείσουν και νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων θα έχουμε και τελικά και στις καταθέσεις των πολιτών θα βάλουν χέρι όπως χθες έγινε στην Κύπρο.

Καταλαβαίνω ότι είναι εκτός πραγματικότητας να το ζητάω, αλλά θα πρέπει η λεγόμενη κυβέρνηση της Ελλάδας η οποία είναι απόλυτα υπεύθυνη για τα όποια προβλήματα «να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά», να ενεργοποιηθεί και να πιέσει με κάθε τρόπο την Γαλλική εταιρεία ώστε το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ να συνεχίσει να λειτουργεί. Και φυσικά εμείς σαν περιφερειακό συμβούλιο να στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τους εργαζόμενους, πιέζοντας και την Lafarge και την κυβέρνηση προς αυτήν την κατεύθυνση. Και βέβαια θα πρέπει και ο λαός να σηκωθεί από τον καναπέ και να διώξει όσο γίνεται πιο γρήγορα τους αριστερό – δεξιούς που μας κυβερνούν σήμερα για να σταματήσει αυτή η καταστροφική για την οικονομία και για τη Ελληνική κοινωνία πορεία.

Θ. Τουσιάδης

Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος

«Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδος»
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας