Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ο βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου, άσκησε έντονη κριτική για την στάση της ΔΗΜΑΡ, στην σημερινή ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας για το σχέδιο «Αθηνά»
Συμεών Κεδίκογλου
Συμεών Κεδίκογλου

Στη Βουλή μίλησε για το θέμα της αξιολόγησης ο Συμεών Κεδίκογλου, καθώς ήταν εισηγητής του νομοσχεδίου από πλευράς ΠΑΣΟΚ. Στη σημερινή εποχή, η αξιολόγηση είναι εκ των ων ουκ άνευ και δεν πρέπει να τρομάζει τους εκπαιδευτικούς, έστω και αν μέχρι σήμερα δεν έχει διαμορφωθεί κουλτούρα αξιολόγησης. Το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, γιατί διαφορετικά θα περνούσε λάθος μήνυμα στην κοινωνία.

Στη συνέχεια, με αφορμή την ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία σχετικά με το σχέδιο Αθηνά, άσκησε έντονη κριτική στη ΔΗΜΑΡ : «Θα ήθελα να μιλήσω προς τους φίλους μας της ΔΗΜΑΡ και να πω, επειδή ακούω ότι δεν θα ψηφίσουν τη συγκεκριμένη τροπολογία ότι πραγματικά έχετε αρχίσει και κουράζετε, γιατί είμαστε σε μια κυβέρνηση και αυτό έχει και συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Δεν είναι δυνατόν όποια διάταξη έχει κάποιο κόστος εκλογικό να είστε απόντες ή να ψηφίζετε μονίμως παρών, γιατί δεν είναι κάποιοι άλλοι ούτε λιγότερο ευαίσθητοι, ούτε είναι κάποιοι κορόιδα. Εδώ θα πάρουμε κάποια στιγμή όλοι το βάρος που μας αναλογεί»

Άλλωστε δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι αν εφαρμοστεί το σχέδιο Αθηνά δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη τροπολογία, η οποία αυτό που κάνει είναι να παρέχει τη νομοθετική δυνατότητα στο υπουργείο να προχωρά με τη δημιουργία κατευθύνσεων εξασφαλίζοντας επαγγελματικά δικαιώματα φοιτητών.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας