Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς σήμερα στην εκπομπή του Δημήτρη Μπατσακούτσα και στον σταθμό εργαζομένων της Χαλκίδας.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Σε ερώτηση σχετική με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το σχέδιο «Αθηνά», ο βουλευτής απάντησε πως πλέον υπάρχουν ελάχιστες προσδοκίες για αλλαγές στο σχέδιο. Το μόνο που αναμένεται να ανακοινωθεί είναι αν η Χαλκίδα θα είναι τελικά η έδρα του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας ή όχι. Άφησε να εννοηθεί ότι ο υπουργός έχει δεσμευτεί πως η έδρα θα είναι στη Χαλκίδα αλλά δυστυχώς οι δεσμεύσεις του υπουργού για το σχέδιο «Αθηνά», δεν έχουν υλοποιηθεί και δικαιώσει τις προσδοκίες των πολιτών της Εύβοιας.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θεωρεί την Εύβοια παραμελημένη, ο βουλευτής δήλωσε πως η Εύβοια δεν έχει αξιοποιηθεί με βάση την στρατηγική της θέση, ενώ θα μπορούσε να αποτελέσει στρατηγικό κόμβο σύνδεσης της ηπειρωτικής Ελλάδας και των ανατολικών νησιωτικών περιοχών.

Σε ερώτηση σχετικά με το κλείσιμο του εργοστασίου τσιμέντων Χαλκίδας, ο βουλευτής απάντησε πως το συγκεκριμένο εργοστάσιο έχει συνδεθεί οικονομικά και κοινωνικά με την πόλη της Χαλκίδας και οφείλουν όλοι να υποστηρίξουν τη μάχη των εργαζομένων για επαναλειτουργία και διατήρηση των θέσεων εργασίας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας