Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Τάκη Δημητρακόπουλου στον σταθμό Εύριπος 90fm.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Σε ερώτηση σχετικά με το σχέδιο «Αθηνά», ο βουλευτής δήλωσε πως στόχος για τη Δημοκρατική Αριστερά ήταν να επιτευχθεί η απαιτούμενη αναδιάρθρωση του ακαδημαϊκού χάρτη, σύμφωνα με κανόνες και αρχές και όχι ένα σχέδιο που είναι αποτέλεσμα πολλαπλών και ποικίλων πιέσεων. Το σύστημα αναδιάρθρωσης όφειλε να είναι αδιάβλητο και ενιαίο για όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Αναφερόμενος σε σχόλια του κ. Συμεών Κεδίκογλου, τόνισε πως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να μην υποδεικνύει τρόπους πολιτικής συμπεριφοράς στη Δημοκρατική Αριστερά, αλλά θα όφειλε να προσπαθήσει περισσότερο ώστε να πείσει το εσωτερικό μέτωπο της Κ.Ο. για την ψήφιση της τροπολογίας, δεδομένου του ότι δύο βουλευτές της παράταξής του καταψήφισαν την εν λόγω τροπολογία.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στα τσιμέντα Χαλκίδας και συνεχάρη τους εκπρόσωπους των εργαζομένων για την υπεύθυνη και συνετή στάση που διατηρούν παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Στο τέλος της συνέντευξης, δήλωσε πως είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να ελέγχονται όλα τα πρόσωπα που άσκησαν εξουσία και σε περίπτωση που διαπιστωθεί πράξη που ζημίωσε το δημόσιο να δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του επίορκου.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας