Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά να αποσαφηνίσει την στάση που θα τηρήσει απέναντι στον αγώνα των εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας, ειδικά μετά την άδεια καύσης RDF που δόθηκε στην ΑΓΕΤ στο Μηλάκι Αλιβερίου.
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια ημέρα που ο περιφερειάρχης κ. Περγαντάς υποσχόταν διαμεσολάβηση στους εργαζομένους στα Τσιμέντα Χαλκίδας για συνάντηση με την διοίκηση της εταιρείας είχε αναρτηθεί στην διαύγεια με την υπ.αρ. ΑΔΑ : ΒΕ267ΛΗ - ΩΥΗ / 27-3 απόφαση της περιφέρειας, η αδειοδότηση για την καύση RDF στην ΑΓΕΤ στο Μηλάκι Αλιβερίου.

Άρα η πρόταση από μέρους του περιφερειακού συμβούλου Νίκου Στουπή στην ίδια συνεδρίαση προς το περιφερειακό συμβούλιο να δεσμευτεί η περιφέρεια για μη αδειοδότηση προς την ΑΓΕΤ για καύση RDF (που επιβαρύνει μολυσματικά την περιοχή) και η ταυτόχρονη πρόταση για Πανευβοϊκή κινητοποίηση για τα Τσιμέντα Χαλκίδας που πετάει στον δρόμο τους εργαζόμενους , ήταν πέρα των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει ο κ. Περγαντάς. Γι αυτό και απέτρεψε την κινητοποίηση με την δήθεν μεσολάβηση του για επαφές με τη διοίκηση της ΑΓΕΤ - Lafarge. To ψέμα όμως και η υποκρισία έχουν κοντά ποδάρια.

Καλούμε τον περιφερειάρχη να απαντήσει άμεσα στον Ευβοϊκό λαό τι συμφωνίες κάνει με την Lafarge, ποιές οι δεσμεύσεις του και πώς εννοεί τη συμπαράσταση του περιφερειακού συμβουλίου στο πρόβλημα της λειτουργίας των Τσιμέντων Χαλκίδας και της διάσωσης των θέσεων εργασίας;
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας