Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου, η εκδήλωση του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων στην Αθήνα, παρουσία και του Ανεξάρτητου Βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλου.
Εκλογές Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων
Εκλογές Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων

Πραγματοποιήθηκε την 31 Μαρτίου 2013 η προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων, στην Αθήνα και στο εντευκτήριο του Συλλόγου, όπου εκλέχθηκε το συμβούλιο για την νέα τριετία, κόπηκε η πίτα του Συλλόγου και παρουσιάσθηκε το ημερολόγιο του Συλλόγου για το έτος 2013.

Τα μέλη του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καλωσόρισε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαργέλης Αγγελής, ο οποίος και παρουσίασε και το ημερολόγιο, που εφέτος είναι αφιερωμένο στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης. Επίσης έκανε και μία εκτενή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Δήμου στην Κύμη, ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, το φλουρί της οποίας και εφέτος ήταν προσφορά της κ.Σοφίας Τσίγκρη και το οποίο μετά την σχετική κλήρωση κέρδισε η κ.Χρυσούλα Τσίγκρη. Τέλος πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου και του Συμβουλίου του Συλλόγου, όπου και εκλέχθηκε Πρόεδρος ο κ. Ελευθερίου Γεώργιος. Τα μέλη του Συλλόγου, τίμησαν την απερχόμενη Πρόεδρο του Συλλόγου, δίνοντας της τις περισσότερες ψήφους από τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής κ. Κ. Μαρκόπουλος, και αναφέρθηκαν μηνύματα του Βουλευτού κ. Συμεών Κεδίκογλου, του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου κ. Δ.Θωμά και της Αντιδημάρχου Ενότητας Κύμης κ. Αρ. Μπάτσα.

Για το ΔΣ του Συλλόγου εκλέχθηκαν: Μ. Βότση, Α.Μαργέλης, Η. Σοφός, Ε. Μπόνου, Α. Μπόνου, Ι. Κούρουπας, Χ. Γιαμαρέλος, Χ. Τσίγκρη.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας