Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Άρχισε η ανακατασκευή του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας στο Σουτσίνι της Κύμης Ευβοίας και θα χωριστεί σε τέσσερις φάσεις.
Άρχισαν οι εργασίες ανάπλασης στο Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στο Σουτσίνι Κύμης
Άρχισαν οι εργασίες ανάπλασης στο Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στο Σουτσίνι Κύμης

Αρχίζουν οι εργασίες ανακατασκευής του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στο Σουτσίνι της Κύμης, οι οποίες εργασίες κατανέμονται σε τέσσερις φάσεις :

  • Κατεδάφιση
  • Αποκατάσταση σταθερότητας εδάφους
  • Ανακατασκευή Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας
  • Διευθέτηση περιβάλλοντος χώρου.

Η Δημοτική Κοινότητα Κύμης, μετά από επικοινωνία με την Ι.Μ. Καρυστίας & Σκύρου και τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, εξέδωσε το παρακάτω έγγραφο με το οποίο οργανώνει την έναρξη των εργασιών και προσκαλεί εθελοντάς για την βοήθεια τουλάχιστον στο αρχικό αυτό στάδιο.

Η πρόσκληση δεν είναι ονομαστική, αλλά απευθύνεται σε όλους εμάς που κάποτε ανάψαμε ένα κερί ή κάναμε το Σταυρό μας περνώντας απέξω από τον Ιερό Ναό.

1. Σας γνωρίζουμε με βάση απόφαση της τριμελούς επιτροπής της Πολεοδομίας Ευβοίας, ότι την 11 Απριλίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09.00, θα αρχίσουν οι εργασίες αποκατάστασης του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στο Σουτσίνι της Κύμης, με πρώτη φάση την κατεδάφιση του εναπομείναντος τμήματος του Ιερού Ναού.

2. Παρακαλούμε το Υπολιμεναρχείου Κύμης για την διάθεση σκάφους, για την πόντιση σε ικανό βάθος της θάλασσας, των Ιερών Καθαγιασμένων Τμημάτων του Ιερού Ναού, με βάση τις οδηγίες της Ι.Μ. Καρυστίας & Σκύρου

3. Η όλη εργασία θα πραγματοποιηθεί επί εθελοντικής βάσεως και θα ολοκληρωθεί αυθημερόν

4. Ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου παρακαλείτε για την διάθεση μικρού λεωφορείου για την μεταφορά εθελοντών. Σημείο και χρόνος αναχώρησης θα καθορισθούν. Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Δήμου 2222350000 και 222202400.

5. Η Ι.Μ. Καρυστίας και Σκύρου παρακαλείται να εγκρίνει την ανάγνωση του παρόντος στους Ιερούς ναούς και στην Ι.Μ. Σωτήρα Χριστού.

6. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας