Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Σωματείο εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας, απέστειλε επιστολή στην ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, με την οποία τονίζει ότι όποιαδήποτε συζήτηση θα πραγματοποιηθεί παρουσία θεσμοθετημένων οργάνων.
Ο Ηλίας Κούκουρας, πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας
Ο Ηλίας Κούκουρας, πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας

Προς: ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Κοιν: Σ.ΕΠ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ

Κύριοι

Μας αναγκάζετε για πολλοστή φορά να σας επισημάνουμε, σχετικά με την από 25 Μαρτίου 2013 απόφασή σας, ότι απαίτησή μας - όχι τυχαία - είναι οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ μας να γίνει ενώπιον θεσμοθετημένου οργάνου, ώστε να μην χωρεί διαστρέβλωση ή παραποίηση των λεγομένων μας.

Εσείς επιλέξατε την τακτική των προσωπικών επιστολών προς τα μέλη μας και την κατόπιν εορτής πρόσκληση του σωματείου μας σε ρόλο δήμιου. Εμείς αντ’ αυτού απαιτούμε δημόσιο διάλογο.

Άλλωστε, εκ των υστέρων, μετά την λήψη μονομερών αποφάσεων, «διάλογος» μπορεί να διεξαχθεί μόνο ενώπιον των αρμοδίων Αρχών.

Έχετε ενημερωθεί ότι το σωματείο μας έχει προσφύγει στην Επιθεώρηση Εργασίας στο πλαίσιο της συμφιλιωτικής διαδικασίας του Ν. 1876/90, προκειμένου να συζητηθούν σοβαρότατα ζητήματα που προέκυψαν από τις μονομερείς αποφάσεις της εταιρίας σας περί διακοπής της λειτουργίας του εργοστασίου της Χαλκίδας και άρνησης αποδοχής των υπηρεσιών των εργαζομένων σας.

Ήδη η συζήτηση αυτή αναβλήθηκε, ύστερα από αίτημά σας, για την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 στις 11 το πρωί.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κούκουρας Ηλίας

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τραγουλιάς Παναγιώτης
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας