Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πρώτο βραβείο γλυκού πήρε το γαλακτομπούρεκο με καταΐφι και σως πορτοκαλιού, στον Πανευβοϊκό διαγωνισμό για το πιάτο της Εύβοιας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 7/4 στην Αιδηψό.
Πρώτο βραβείο γλυκού πήρε το γαλακτομπούρεκο με καταΐφι και σως πορτοκαλιού
Πρώτο βραβείο γλυκού πήρε το γαλακτομπούρεκο με καταΐφι και σως πορτοκαλιού

Νικητής για το γλυκό ήταν δύο νέα παιδιά από τα Λουτρά Αιδηψού. Ζαχαροπλάστες στο επάγγελμα, ο Χρήστος και η Φανή Εμμανουήλ δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο γλυκό, που έχει παραδοσιακή βάση αλλά με νέες πινελιές "γαλακτομπούρεκο με καταΐφι και σως πορτοκαλιού".

Συγχαρητήρια για το βραβείο και ελπίζουμε να καθιερωθεί το πρωϊνό της Εύβοιας σε όλα τα ξενοδοχεία.




Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας