Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνάντηση είχε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Βασίλης Βαρελάς με τον Τμηματάρχη Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών κ. Μυτιληναίο στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, σχετικά με την πορεία του έργου ανάπλαση παραλιακού μετώπου της Ερέτριας.
Σίμος Κεδίκογλου, Β. Κούκουζας, Βασ. Βαρελάς, Γ. Φρουδαράκης
Σίμος Κεδίκογλου, Β. Κούκουζας, Βασ. Βαρελάς, Γ. Φρουδαράκης

Μετά από ενέργειες του Λιμενικού Ταμείου Ερέτριας, την Τρίτη 2 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο ΥΕΝ συνάντηση του Πρόεδρου του Λ.Τ Ερέτριας Βασίλη Βαρελά, με τον Τμηματάρχη της Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών κ. Μυτιλιναίο με αντικείμενο τον καθορισμό των όρων προγραμματικής σύμβασης που αφορά στην υλοποίηση της μελέτης για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της παραλίας της Ερέτριας από κοινού με το Δήμο, μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Στη συνάντηση κλήθηκαν από το Λιμενικό Ταμείο και ήταν παρόντες και 2 μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Ο κ. Μυτιλιναίος ενημέρωσε ότι εκ του Νόμου δεν μπορεί να γίνει παραχώρηση χερσαίας ζώνης. Αλλά μπορεί να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση ανάμεσα σε Λιμενικό Ταμείο Ερέτριας και το Δήμο για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου.
Σχετικά άρθρα

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας