Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Ευβοίας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, σχετικά με τις μειώσεις που δρομολογούνται στην επιδότηση των ρητινοκαλλιεργητών.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, κατέθεσε αναφορά σχετική με αίτημα του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Ν. Ευβοίας, για την αποφυγή περικοπής στις επιδοτήσεις ρητινοκαλλιεργιών. Οι μειώσεις που δρομολογούνται εκ μέρους του Υπουργείου, θα καταστήσουν το επάγγελμα του ρητινοκαλλιεργητή ασύμφορο καθώς η προτεινόμενη για το 2013 τιμή επιδότησης δεν θα καλύπτει ούτε τα λειτουργικά έξοδα των επαγγελματιών.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς θεωρεί την παρουσία των ρητινοκαλλιεργητών, κρίσιμη για την προστασία και ανάπτυξη των δασικών περιοχών της Ελλάδας και για αυτό το λόγο, έχει γίνει παράλληλα με την κατάθεση αναφοράς, αίτημα για συνάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής με εκπροσώπους του Σωματείου των ρητινοκαλλιεργητών προς επίλυση των μεταξύ τους διαφορών.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας