Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Εκδήλωση δεντροφύτευσης διοργανώνουν αύριο το πρωί, τοπικοί φορείς του δήμου Λαμψάκου και η Αντιδημαρχία Πρασίνου σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και φροντίδας για τους ελεύθερους χώρους.
Πρόσκληση σε δεντροφύτευση στη Ν. Λάμψακο
Πρόσκληση σε δεντροφύτευση στη Ν. Λάμψακο

Πρόσκληση προς τους πολίτες με ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος απευθύνουν η Αντιδημαρχία Πρασίνου και η Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση δενδροφύτευσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου, από τις 9 το πρωί, στη Νέα Λάμψακο.

Πρόκειται για «πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης στην ιδέα ότι ο δημόσιος χώρος ανήκει στους πολίτες» και «δράση έμπρακτου ενδιαφέροντος και φροντίδας για τους ελεύθερους χώρους, με πολλαπλά τα οφέλη», όπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Αλέξανδρος Πιτσούνης.

Η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί από κοινού με το Τοπικό Συμβούλιο, τον Μορφωτικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο «Αναξαγόρας», τον Περιβαλλοντολογικό Σύλλογο «Πορφύρα» και του Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου Νέας Λαμψάκου, σε δημόσια έκταση 5 στρεμμάτων στο τέρμα αριστερά της παραλίας (προ του Γραφείου του Συλλόγου Αλιέων, εκεί όπου παλαιότερα πραγματοποιείτο η Γιορτή Κρασιού).

Θα φυτευθούν κατάλληλα κωνοφόρα δενδρύλλια ενώ η Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών θα εγκαταστήσει και σύστημα αυτόματης άρδευσης για την υποστήριξη και ανάπτυξή τους.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας