Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στην Κύμη θα διεξαχθεί ο 3ος ημιτελικός γύρος για την ανάδειξη των καλύτερων πιάτων από τις συνταγές της Κεντρικής Εύβοιας, στα πλαίσια του διαγωνισμού που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ευβοίας, για την ανάδειξη του πιο χαρακτηριστικού πιάτου της Εύβοιας.
Πανευβοϊκός Διαγωνισμός Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής
Πανευβοϊκός Διαγωνισμός Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 και ώρα 14.00, στο Ξενοδοχείο «Κymi Palace» στην Κύμη θα λάβει χώρα ο 3ος Ημιτελικός Γύρος, για την ανάδειξη των καλύτερων πιάτων από τις συνταγές της Κεντρικής Εύβοιας, τα οποία θα προκριθούν για την τελική Φάση του Πανευβοϊκού διαγωνισμού ανάδειξης του πιο χαρακτηριστικού πιάτου της Εύβοιας.

Σκοπός της διαδικασίας του διαγωνισμού που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του IEK PRAXIS και την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ, είναι η αναζήτηση των τοπικών συνταγών της Εύβοιας, η ανάδειξη του πιο χαρακτηριστικού τοπικού φαγητού, πρωινού και γλυκού και η καθιέρωση τους, ως αναγνωρίσιμων τοπικών χαρακτηριστικών του νησιού.

Βασικός στόχος του διαγωνισμού είναι η απόκτηση ταυτότητας της Εύβοιας , μέσα από τα προϊόντα και τις γεύσεις της.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ




Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας