Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
To Σάββατο 13 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00, στο Μέγαρο του Επιμελητηρίου διεξήχθη Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Προβλήματα και Προοπτικές του κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης».
Παναγιώτης Σίμωσης
Παναγιώτης Σίμωσης

Την Ημερίδα διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με το Προσωρινό Δ.Σ. του Πανευβοϊκού Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, στο πλαίσιο της διαρκούς και εποικοδομητικής ενημέρωσης των μελών του Επιμελητηρίου, σε επίκαιρα θέματα που άπτονται του κλάδου τους.

Την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας κήρυξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Σίμωσης Παναγιώτης, o οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις δράσεις του Φορέα για την στήριξη της επιχειρηματικότητας. Ακολούθως η κα Δέσποινα Καραμπέτσου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του Προσωρινού Δ.Σ. του Πανευβοϊκού Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, αφού αναφέρθηκε στους σκοπούς της Ημερίδας κατεύθυνε τις εργασίες αυτής.

Τις εργασίες της Ημερίδας παρακολούθησαν με πραγματικό ενδιαφέρον πολλοί επαγγελματίες από τον ευρύ χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, οι οποίοι ενημερώθηκαν σχεδόν επί του συνόλου των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο. Θίχτηκαν και αναλύθηκαν θέματα όπως, η τρέχουσα κατάσταση στο χώρο, η πορεία της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς από την υπανάπτυξη στην φάση της ανάπτυξης, ο Ανταγωνισμός με τις Τράπεζες και τα Αμοιβαία Κεφάλαια, η σχέση με την Σταθερότητα και την διαφάνεια στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος, η ασφαλιστική αγορά μετά το μνημόνιο, η Βελτίωση της δομής, της λειτουργίας και της αποδοτικότητας της ασφαλιστικής αγοράς, η συνεργασία με την Πολιτεία για την Διαχείριση των Κινδύνων, η Ποιότητα των ασφαλιστικών Υπηρεσιών και Δικτύων, η Δομή και η Λειτουργία της Ασφαλιστικής Αγοράς, η βελτίωση της αποδοτικότητας και η συνεχής αναβάθμιση της τεχνογνωσίας των Δικτύων Πωλήσεων κλπ.

Εισηγητές ήταν ο κος Νεκτάριος Μιλτιάδης – Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, Πρώην Διοικητής ΙΚΑ και Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο κος Γαβαλάκης Δημήτριος – Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων και ο κος Λευθεριώτης Σπυρίδων – Διευθύνων Σύμβουλος στην Ε.Ι.Α.Σ.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας