Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας , με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και το ΚΕΣΥΠ Χαλκίδας, διοργανώνουν την Πολιτιστική – Καλλιτεχνική Εβδομάδα και την Εβδομάδα Παρουσίασης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, για τη σχολική χρονιά 2012-13.
Καλλιτεχνική Εβδομάδα από την Δ/νση Δ/βαθμιας Εκπαίδευσης
Καλλιτεχνική Εβδομάδα από την Δ/νση Δ/βαθμιας Εκπαίδευσης

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 22 Απριλίου έως και την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και στο Θέατρο Παπαδημητρίου, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα .

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, μαθητές από τα σχολεία θα παρουσιάσουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες σε Θέατρο, Μουσική, Χορό, Εικαστικά, Φωτογραφία, Video παρουσίαση ταινίας και ότι άλλο έχουν ετοιμάσει. Επίσης θα παρουσιαστούν προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης , Πολιτιστικών Θεμάτων, Αγωγής Υγείας και Αγωγής Σταδιοδρομίας), τα οποία υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς στα σχολεία του νομού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει τις παρουσιάσεις των σχολείων, να εμψυχώσει τους μαθητές που παρουσιάζουν τις δουλειές τους, να τους χειροκροτήσει και να τους ενθαρρύνει.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή την γιορτή των σχολείων.

Με εκτίμηση

Νεκτάριος Καντανολέων , Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων

Αλιακίζογλου Αικατερίνη, Υπεύθυνη ΚΕΣΥΠ Χαλκίδας

Ράζου Αικατερίνη, Υπεύθυνη ΚΕΣΥΠ Χαλκίδας
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας