Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στα πλαίσια της συνεχούς παρουσίασης της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην κοινωνία για την έξοδο από την κρίση,θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις-συζητήσεις στις 19, 20 και 21 Απρίλη στην Αρτάκη, στο Μαντούδι και στα Ψαχνά.
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ

Στα πλαίσια της συνεχούς παρουσίασης της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην κοινωνία για την έξοδο από την κρίση προς όφελος των συμφερόντων του λαού το άμεσα επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν οι παρακάτω εκδηλώσεις-συζητήσεις με μέριμνα της Νομαρχιακής επιτροπής Εύβοιας και των Τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ :

  • Την Παρασκευή 19 Απρίλη στην Αρτάκη ,στις 19:00 στο Δημαρχείο με ομιλητές ,τον Πάνο Κοσμά μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και τον Τάσο Πρατσόλη πρώην δήμαρχο Αρτάκης.
  • Το Σάββατο 20 Απρίλη στο Μαντούδι στις 19:00 στο Δημαρχείο με ομιλητές τον Αλέξη Μητρόπουλο βουλευτή (εργατολόγος) και Νίκο Μακρυπούλια μέλος Ν.Ε. υπεύθυνος για Υγεία και Περιβάλλον
  • Την Κυριακή 21 Απρίλη στα Ψαχνά ,στις 11:00 στην κεντρική πλατεία στο καφενείο γνωστό ως του Ζαούρη με ομιλητές τον Βαγγέλη Αποστόλου βουλευτή Εύβοιας και Γιώργο Ακριώτη μέλος της Ν.Ε.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας