Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνεδρίασε χθες 17 Απριλίου η Ομοσπονδία Εργατών-Τεχνιτών και Υπαλλήλων Τσιμέντων Ελλάδος, με κύριο θέμα συζήτησης, την λήψη αποφάσεων για την κλιμάκωση του αγώνα των εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας.
Ένωση Τσιμεντοβιομηχανιών Ελλάδας
Ένωση Τσιμεντοβιομηχανιών Ελλάδας

Συνάδελφοι,

Στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας χθες 17/4/13, με τους Προέδρους και Γ. Γραμματείς των σωματείων μελών του κλάδου και του Δ.Σ. του σωματείου Χαλκίδας, έπειτα από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το επίμαχο θέμα που ταλανίζει τους εργαζόμενους του εργοστασίου των τσιμέντων Χαλκίδας, αποφασίσαμε:

1. Επιστολή στον Πρωθυπουργό για άμεση συνάντηση με την Ομοσπονδία.

2. Υπόμνημα διαμαρτυρίας-ενημέρωσης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

3. Κατά τη συμμετοχή μας στην Απεργία της 1η Μάη, το κυρίαρχο αίτημά μας θα είναι η επίλυση του χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι των τσιμέντων Χαλκίδας.

4. Επιστολή προς τα Εργατικά Κέντρα προκειμένου να προβάλουν στα πλαίσια της συναδελφικής αλληλεγγύης, ως κυρίαρχο θέμα την αιφνίδια και απαράδεκτη απόφαση της εταιρίας Lafarge για τη παύση των εργασιών του εργοστασίου στην απεργία της 1ης Μάη.

5. Άμεση σύγκλιση Γενικών Συνελεύσεων των σωματείων του κλάδου, με παράλληλη παρουσία της Ομοσπονδίας και του σωματείου Χαλκίδας, για ενημέρωση.

6. Τακτική ενημέρωση κοινής γνώμης με Δελτία Τύπου.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Χαντζιάρας Ευάγγελος

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αγγελόπουλος Χ. Γιώργος
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας