Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή της η Π.Α.Σ.Κ./ΔΗ.ΣΥ. Χαλκίδας, δίνει την δική της απάντηση σχετικά με το δημοσίευμα της παράταξης «Τελευταίο Θρανίο».
Π.Α.Σ.Κ/ΔΗ.ΣΥ.
Π.Α.Σ.Κ/ΔΗ.ΣΥ.

Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της Παράταξης «Τελευταίο Θρανίο», με την οποία, αντί να ζητήσουν συγγνώμη για την απαράδεκτη ενέργεια μέλους τους στο ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, να φωτοτυπήσει κρυφά τα πρακτικά του ΔΣ και να τα στείλει στον Σχολικό Σύμβουλο, κάνουν πως δεν κατάλαβαν πού υπάρχει πρόβλημα σε αυτή τη συμπεριφορά.

Απορούν δε για το σάλο και τις αρνητικές συζητήσεις σε όλα τα σχολεία, γιατί η ενέργεια αυτή είναι ενταγμένη κατά τη γνώμη τους στα πλαίσια της διαφάνειας και της ενημέρωσης των συναδέλφων!! Αναρωτιέται δικαιολογημένα κανείς, ποιους άλλους συναδέλφους μπήκαν στη διαδικασία να τους ενημερώσουν με αυτό τον τρόπο αλλά και τι πέρα από προσωπικά οφέλη εξυπηρετούσε η συγκεκριμένη πράξη;

Επειδή προφανώς είναι και περήφανοι για αυτή τη συμπεριφορά, τη συνεχίζουν κιόλας! Έτσι οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην ημερίδα που πραγματοποίησε ο Σχολικός Σύμβουλος για τους εκπαιδευτικούς της περιφέρειάς του στο 7ο Δημοτικό Χαλκίδας, παρακολούθησαν το θλιβερό θέαμα, το ίδιο μέλος του ΔΣ, που υποτίθεται ότι ψηφίστηκε για να εκπροσωπεί τους συναδέλφους και να τους προστατέψει από ενδεχόμενες συμπεριφορές στο μέλλον, να έχει μετατραπεί σε εικονολήπτη της εκδήλωσης!! Στο τέλος δε, να καμαρώνει και για τα συγχαρητήρια που δέχτηκε για την πολύτιμη συμβολή του! Τέτοια αγωνιστική διάθεση και φρόνημα!

Δεν ξέρουμε αν συγκεκριμένη λειτουργία είναι θετικώς αξιολογήσιμη στην επερχόμενη αξιολόγηση, όμως σίγουρα αξιολογείται αρνητικά από όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα από όσους «τσίμπησαν» στη ρητορεία περί νέου και άφθαρτου που προσπάθησαν να εκπέμψουν τα μέλη της συγκεκριμένης παράταξης, που μετά την ανακοίνωση στήριξης είναι συνυπεύθυνη σε επίπεδο ηγετικής της ομάδας.

Οι εκπαιδευτικοί θέλουν εκπροσώπους που δε θα ενδιαφέρονται να προσφέρουν υπηρεσίες στους αυριανούς αξιολογητές τους για προσωπικά οφέλη. Αντιλαμβάνονται πως οι «πρόθυμοι» δεν μπορεί να σηκώσουν ποτέ ανάστημα.

Για όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ανακοίνωση, καλό θα είναι οι χθεσινοί συνεργάτες Βουλευτών (αποσπασμένοι στα Βουλευτικά γραφεία), οι πρώην Προϊστάμενοι γραφείων και οι συνεργάτες της διοίκησης για πολλά χρόνια, που μόλις έχασαν τη θέση τους θυμήθηκαν να παραστήσουν τους «επαναστατημένους» στα λόγια όταν δεν τους ακούει κανείς, να μην προκαλούν τη συλλογική μνήμη. Δε ζούμε άλλωστε στη Χώρα των Λωτοφάγων…

Το αγκάλιασμα της ντροπής της απαράδεκτης πράξης του μέλους του ΔΣ, από ολόκληρη την Παράταξη Τελευταίο Θρανίο, είναι πράξη που θα συνοδεύει αυτούς που την αποφάσισαν, την εκτέλεσαν και την περιέθαλψαν, με την απαξία ολόκληρου του εκπαιδευτικού κόσμου.

Από την ΠΑΣΚ/ΔΗΣΥ Χαλκίδας
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας