Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Αντιπροσωπεία Εργαζομένων των Τσιμέντων Χαλκίδας μαζί με το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, συναντήθηκαν χθες στην Ιπποκράτους με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, με κύριο στόχο συνάντησης, την αναλυτική ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στα Τσιμέντα Χαλκίδας.
Συμεών Κεδίκογλου Γιάννης Κουτσούκος
Συμεών Κεδίκογλου Γιάννης Κουτσούκος

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιπποκράτους για τα Τσιμέντα Χαλκίδας, όπου συμμετείχαν αντιπροσωπεία της Ένωσης Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο βουλευτής του Νομού Συμεών Κεδίκογλου και ο τομεάρχης εργασίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος .

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν αναλυτικά για τις εξελίξεις στο εργοστάσιο Τσιμέντων στη Χαλκίδα και διατύπωσαν το αίτημα για τη διατήρηση λειτουργίας της μονάδας και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την άποψη ότι η λειτουργία παραγωγικών μονάδων είναι ιδιαίτερα σημαντική σε περίοδο ύφεσης και ενημέρωσε σχετικά με τις πρωτοβουλίες που μπορούν να ληφθούν προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας