Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η μέρα των εκδηλώσεων της πολιτιστικής καλλιτεχνικής εβδομάδας και εβδομάδας παρουσίασης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία ξεκίνησε χθες 22 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013.
Πρώτη ημέρα εκδηλώσεων της Δ/σης Δ/βαθμιας Εκ/σης
Πρώτη ημέρα εκδηλώσεων της Δ/σης Δ/βαθμιας Εκ/σης

Χθες Δευτέρα 22 Απριλίου 1η μέρα των εκδηλώσεων, μεγάλος αριθμός μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων πέρασαν από το πρωï μέχρι αργά το βράδυ, από το αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας Ευβοίας και παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις των εργασιών των μαθητών, οι οποίες υλοποιήθηκαν στα πλαίσια των προγραμμάτων σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας , Πολιτιστικών θεμάτων και Αγωγής Σταδιοδρομίας).

Το βράδυ ομάδες μαθητών με τα σχολικά τους συγκροτήματα, μας ταξίδεψαν σε μουσικές διαδρομές, άλλοτε απαλές, άλλοτε παραδοσιακές, αλλά και ροκ ελληνικό και ξένο.

Όλες οι ομάδες ήταν εξαιρετικές, η μια καλύτερη από την άλλη, οι οποίες καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου λειτουργεί μεγάλη έκθεση με εικαστικές δημιουργίες μαθητών και ομάδων μαθητών, από σχολεία του Νομού.

Οργανωτές των εκδηλώσεων είναι, ο υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ευβοίας, Νεκτάριος Καντανολέων και οι υπεύθυνες του ΓΡΑΣΥ Χαλκίδας Κάτια Αλιακίζογλου και Αικατερίνη Ράζου.

Σας περιμένουμε να παρακολουθήσετε και τις επόμενες ημέρες, την συνέχεια των εκδηλώσεων, για να χαρούμε τις δουλειές των μαθητών, να τα ενθαρρύνουμε σε αυτό που κάνουν και να τα χειροκροτήσουμε.

Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι αναρτημένο και στο site της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης http://srv-dide.eyv.sch.gr (Δελτία τύπου σχολικών δραστηριοτήτων)

 

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας