Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Με επιστολή του ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, καυτηριάζει την τακτική του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρουλή, να μην απαντά για το θέμα της ενίσχυσης των λιμενικών δυνάμεων στην Εύβοια.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.

«Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης φαίνεται ότι αδιαφορεί, με τις γενικόλογες απαντήσεις που δίνει, για το θεσμό του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Εμφανίζεται να αγνοεί τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών που οι κατά τόπους βουλευτές, του μεταφέρουν αναζητώντας τρόπους επίλυσης τους.

Σε ερώτηση του Βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλου για την αναγκαιότητα ενίσχυσης των Λιμενικών Αρχών Ευβοίας, ο Υπουργός «αναγνωρίζει τις ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες των Λιμενικών Αρχών στην Εύβοια». Δεν λέει όμως τίποτα συγκεκριμένο για το πώς σχεδιάζει να τις ενισχύσει. Καταγράφει το πρόγραμμα προσλήψεων των τριών τελευταίων ετών του Λ.Σ., τα ήδη γνωστά υπάρχοντα επιχειρησιακά πλωτά και χερσαία μέσα στην Εύβοια και πανελλαδικά προγράμματα εκπαίδευσης του προσωπικού.

Αν έχει προγραμματίσει κάτι για το νομό Ευβοίας δεν απαντά. Μήπως είναι ανενημέρωτος, ανέτοιμος να απαντήσει και απλώς δεν έχει κανένα σχέδιο»
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας