Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Ευβοίας Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος στις 3 Απριλίου, είχε καταθέσει ερώτηση στους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών, με θέμα τη λειτουργία του Ιδιωτικού Κυνοκομείου στο Βασιλικό χωρίς αδειοδότηση. Κάποιες μέρες μετά, ο Υπουργός Εσωτερικών έδωσε την απάντηση του στην ερώτηση του βουλευτή.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.

Απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών στην ερώτηση του βουλευτή Ν. Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλου προς τους Υπουργούς: Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη και Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη με θέμα «Ιδιωτικό κυνοκομείο στο Βασιλικό Ευβοίας χωρίς αδειοδότηση»:

«Σε απάντηση της ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής Κώστας Μακρόπουλος με θέμα «Ιδιωτικό κυνοκομείο στο Βασιλικό Ευβοίας χωρίς αδειοδότηση», κατά λόγο αρμοδιότητας, σας γνωρίζουμε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών έχει ζητήσει στοιχεία από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 1368/08-04-2013 έγγραφο και, ευθύς μόλις περιέλθει η σχετική απάντηση θα επανέλθουμε με νεότερο έγγραφό μας.

Κατά τα λοιπά αρμόδιο να ενημερώσει την Εθνική Αντιπροσωπεία είναι το συνερωτώμενο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας