Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε συμφωνία συνεργασίας προχωρούν ο Δήμος Χαλκιδέων και το Επιμελητήριο Εύβοιας. Η υπογραφή του σχεδίου της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου, στη 1 μετά το μεσημέρι, στα γραφεία του Επιμελητηρίου.
Δήμος Χαλκιδέων
Δήμος Χαλκιδέων

Πρόκειται για συμφωνία που εμπεριέχει ως ιδέα και περικλείει ως δράση, το κοινωνικό πρόσωπο των δύο Φορέων. Μια συνεργασία για την οποία ήδη έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία, ώστε να αποδειχθεί οργανωμένη και αποτελεσματική στην πράξη και η οποία επισφραγίζεται με την υπογραφή της.

Με το Σωματείο Αλληλοβοήθειας των Μελών του Επιμελητηρίου Ευβοίας (ΣΑΜΕΕ), στο πλαίσιο του κοινωνικού σκοπού του, να ευαισθητοποιεί και να προτρέπει τα μέλη του για να προσφέρουν ηθική και οικονομική υποστήριξη στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλκιδέων, όπως το Παντοπωλείο, που βρίσκεται σε λειτουργία και το Συσσίτιο, που πρόκειται να λειτουργήσει.

Την ενεργοποίηση δε του σχεδίου συμφωνίας και τη διαχείριση, κατά τον καλύτερο τρόπο, των διαθέσιμων πόρων και των περιθωρίων ευαισθησίας από πλευράς των φυσικών και νομικών προσώπων-μελών του Επιμελητηρίου, θα αναλάβει αντιπροσωπευτική Επιτροπή που θα καταρτιστεί ειδικά γι’ αυτόν το σκοπό.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας