Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Πρόεδρος του συνδυασμού Δημιουργία Ξανά, καυτηρίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook την κατάσχεση και τη διαταγή για πλειστηριασμό της επιχείρησης ΝΕΟΣΕΤ στην Εύβοια.
Θάνος Τζήμερος
Θάνος Τζήμερος

Στο «σφυρί» βγαίνει οικόπεδο 120 στρεμμάτων της Neoset στην Εύβοια. Τιμή εκτίμησης 30 εκατ. ευρώ. Τιμή πρώτης προσφοράς 20 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία οφείλει περίπου 870.000 ευρώ στους εργαζόμενους, 2 εκατ. ευρώ σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, 660.000 ευρώ στο Δημόσιο, 5 εκατ. ευρώ σε προμηθευτές και πιστωτές, ενώ έχει 11 εκατ.ευρώ βραχυπρόθεσμο τραπεζικό δανεισμό (και περίπου 42 εκατ. μακροπρόθεσμο). Αν δεν είχε κλείσει η στρόφιγγα της χρηματοδότησης και δεν είχε μηδενιστεί η οικοδομική δραστηριότητα, (άρα και ο εξοπλισμός σπιτιού) τα νούμερα δεν είναι τραγικά. Η ΝΕΟSET θα μπορούσε να σωθεί. Τώρα λουκέτο και εκποίηση. Πάμε ολοταχώς για ανάκαμψη...

Υ.Γ. Αλλά κι αυτοί, βρε αδερφέ, πήγαν να φτιάξουν παραγωγική μονάδα... Τόσο δύσκολο ήταν να στήσουν ένα κανάλι; (Ή, και ένα κανάλι...) Θα έπαιρναν το δάνειο με ένα τηλεφώνημα του υπουργού.

Tags:
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας