Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Πολιτιστική – Καλλιτεχνική Εβδομάδα και η Εβδομάδα Παρουσίασης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα, για τη σχολική χρονιά 2012- 13.
Καλλιτεχνική Εβδομάδα από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Καλλιτεχνική Εβδομάδα από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Η διοργάνωση έγινε με πρωτοβουλία του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας Νεκταρίου Καντανολέων και των υπευθύνων του ΚΕΣΥΠ Χαλκίδας, Κάτιας Αλιακίζογλου και Αικατερίνης Ράζου.

Οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν από Δευτέρα 22 Απριλίου έως και την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Μεγάλος αριθμός μαθητών, γονέων και πολιτών, παρακολούθησαν όλες αυτές τις ημέρες, τις κατά γενική ομολογία, εξαιρετικές δουλειές των μαθητών, οι οποίοι απέδειξαν για μια ακόμα φορά, ότι το σχολείο είναι τόπος παραγωγής πολιτισμού, δημιουργίας και παιδείας.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, μαθητές από πολλά σχολεία του νομού- ακόμα και από πολύ μακρινά σχολεία όπως αυτά της Καρύστου- παρουσίασαν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες σε Θέατρο, Μουσική, Χορό, Εικαστικά, Φωτογραφία, Video παρουσίαση ταινίας και ότι άλλο είχαν ετοιμάσει. Επίσης παρουσιάστηκαν προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης , Πολιτιστικών Θεμάτων, Αγωγής Υγείας και Αγωγής Σταδιοδρομίας), τα οποία υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς στα σχολεία του νομού.

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας