Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής βραβείων στους μαθητές που πρώτευσαν στον 1ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας που συνδιοργάνωσαν τα Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας.
Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας
Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κος Χ. Σταϊκούρας, Ο Δήμαρχος Λαμιέων κος Γ. Κοτρωνιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς κος Η. Σανίδας, ο Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης κος Η. Παλιαλέξης, ο Δ/ντης Β/βάθμιας Εκπαίδευσης κος Σ. Πιλιτζίδης, πλήθος κόσμου και εκπροσώπων εκπαίδευσης καθώς και αρκετοί μαθητές.

Σημαντική επίσης παρουσία στην εκδήλωση, ο κος Γιώργος Κολλιόπουλος, επίσημος προσκεκλημένος ο οποίος ανέλυσε τη σημασία της σωστής τυποποίησης & προώθησης των προϊόντων και την εξωστρέφεια που χρειάζεται να επιδείξουν οι επιχειρήσεις μας. Ο κος Κολλιόπουλος βραβεύθηκε για την επιτυχή επιχειρηματική του δράση στο εξωτερικό.

Το 1ο Βραβείο έλαβαν οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Χαλκίδας

1ο Βραβείο: (έπαθλο: 2000 €) Η χρήση της ξυλείας για την κατασκευή χειροποίητων μουσικών οργάνων και μουσικού εξοπλισμού. Μαθητές: Ανάργυρος Πικραμένος, Ευάγγελος Πανταζής, Αθανάσιος Σίψας, 3ο ΓΕΛ Χαλκίδας (ΕΥΒΟΙΑ)

Καθώς επίσης τιμητική διάκριση έλαβαν και οι:

  • Εργασία: Αυλίδα Α. Ε.

Μαθητές: Σπυρίδων Τόπης, Σταυρούλα Στυλιάρα, ΓΕΛ Αυλίδας

  • Εργασία: SMARTMARK€T

Μαθητές: Παναγιώτης Σουλιώτης, Μάριος Νικολαϊδη, Εκπαιδευτήρια Α

Ο κος Γεροντίτης Ι. Α Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας, ο οποίος και συντόνισε την διαδικασία για το Νομό εξέφρασε την ικανοποίηση του για το 1o Βραβείο που κέρδισαν οι μαθητές μας και πρότεινε του χρόνου ο Διαγωνισμός να διεξαχθεί στην Χαλκίδα.

Τόνισε τη σπουδαιότητα του διαγωνισμού διότι αυτές οι πρωτοβουλίες ενθαρρύνουν την καινοτομία και υιοθετούν την εξωστρέφεια ως βασική φιλοσοφία.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας