Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης Ιστιαίας-Αιδηψού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στο «σφυρί» βγαίνει το Υδροθεραπευτήριο στα Λουτρά Αιδηψού και η παραλία στο Πευκί Ευβοίας.
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ

Με διυπουργική απόφαση αναδιαρθρώσεων και αποκρατικοποιήσεων της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη το υδροθεραπευτηρίου του ΕΟΤ στα Λ. Αιδηψού μαζί με τις ιαματικές πήγες όπως επίσης και η παραλία στο Πευκί βγαίνουν στο σφυρί.

Σχετικά με το υδροθεραπευτήριο και τις ιαματικές πήγες πρόκειται για προειλημμένη απόφαση των μνημονιακών κυβερνήσεων της τελευταίας τριετίας που υλοποιείται από την σημερινή κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αναδείξει έγκαιρα το θέμα με αρθογραφία των μελών του [27-3-2012 και 5-11-2012] χωρίς να δοθεί η απαραίτητη προσοχή από τους τοπικούς φορείς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιστιαίας- Αιδηψού εκφράζοντας την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του δήμου μας είναι αντίθετος στο ξεπούλημα του υδροθεραπευτηρίου και της παράλιας Πευκιού και θα αγωνιστεί να παραχωρηθούν στο δήμο οπού ανήκουν.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να συζητήσει το θέμα άλλα και τους τρόπους αντίδρασης στην κυβερνητική απόφαση.

Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να ξεπουλά τον πλούτο της περιοχής μας σε ιδιωτικά συμφέροντα ντόπια και ξένα ερήμην της τοπικής κοινωνίας.

Τ.Ο. Ιστιαίας-Αιδηψού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας