Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στην αρχή της παραλίας έχει τοποθετηθεί εδώ και κάποια χρόνια ενημερωτική πινακίδα, που πληροφορεί τους επισκέπτες για το μοναδικό κατά τ άλλα φαινόμενο του Ευρίπου.
Η ενημερωτική πινακίδα στην παραλία της Χαλκίδας
Η ενημερωτική πινακίδα στην παραλία της Χαλκίδας

Όλα καλά και πολύ σωστή η σκέψη των αρμόδιων αρχών για την ενημέρωση Χαλκιδέων και μη για το φαινόμενο του Ευρίπου. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά»!

Καταρχήν, η πινακίδα είναι ξεχασμένη, παραμελημένη και μουτζουρωμένη από κάποιους που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την καλλιτεχνική τους φλέβα και την αγάπη τους για την ομάδα τους και αποφάσισαν να την εκφράσουν πάνω στην πινακίδα. Γιατί τόσο καιρό δεν έχει ενδιαφερθεί κάποιος να αλλάξει το τζάμι ώστε να είναι μια πινακίδα αντάξια του φαινομένου που χαρακτηρίζει τη Χαλκίδα; Άλλωστε κάτι ωραίο οπτικά προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο.

Δεύτερον, θα άξιζαν ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια για την τοποθέτηση της πινακίδας.... αν δεν ήταν ακριβώς πάνω από τη ράμπα των ΑΜΕΑ. Για να το εξηγήσουμε και πιο απλά, όποιος θέλει να σταθεί για να διαβάσει την πινακίδα, αυτομάτως «κλείνει» την είσοδο σε άτομα με αναπηρία. Προνοητικότητα μηδέν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα! Πέραν του προβλήματος που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα ΑΜΕΑ, με παράνομα παρκαρίσματα στις θέσεις τους, με παρκαρίσματα πάνω σε πεζοδρόμια και ράμπες, όσοι θέλουν να κατέβουν παραλία πρέπει να κάνουν όλο τον γύρο, γιατί εκείνη την ώρα μπορεί να τύχει απλά κάποιος τουρίστας να διαβάζει την πινακίδα…

Μια πινακίδα… τόσα προβλήματα!
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας