Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη απάντησε στην ερώτηση του βουλευτή Ευβοίας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, με θέμα την ένταξη μιας κατηγορίας των Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης στο ειδικό μισθολόγιο.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Στην απάντηση του το Υπουργείο δηλώνει ότι η μη ένταξη της συγκεκριμένης ομάδας στο ειδικό μισθολόγιο είναι συνάρτηση της Κοινής Απόφασης 2/13917/0022 των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Οικονομικών όπου καθορίζονται οι αποδοχές του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Αναφορικά με την ολοκλήρωση πρόσληψης πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης το Υπουργείο απάντησε πως λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής ιδιωτών στην Πυροσβεστική για τα έτη 2013-15, απέστειλαν αίτημα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ώστε να γίνει γνωστό αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν προσλήψεις από τους επιλαχόντες υποψήφιους πενταετούς υποχρέωσης ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του σώματος . Η σχετική απάντηση αναμένεται.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας