Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Vodafone, στην πρώτη της συμμετοχή στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, CR Index, τιμήθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαΐου με το Βραβείο «Silver» για το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει, ενώ παρέλαβε και Ειδικό Έπαινο για την καλύτερη επίδοση εταιρείας στον τομέα «Αγορά».
H κ. Ναυσικά Ζευγώλη, Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Κοινωνικής Συνεισφοράς στη Vodafone Ελλάδας, παραλαμβάνει το Βραβείο «Silver» για το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης
H κ. Ναυσικά Ζευγώλη, Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Κοινωνικής Συνεισφοράς στη Vodafone Ελλάδας, παραλαμβάνει το Βραβείο «Silver» για το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης

Συγκεκριμένα στον τομέα «Αγορά», μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας, ανέπτυξε και εφαρμόζει μία σειρά από ολοκληρωμένα προγράμματα που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας με παράλληλα οφέλη και για το περιβάλλον αλλά και τη στήριξη της κοινωνίας, όπως για παράδειγμα:

• Οι υπηρεσίες «Έλεγχος Κόστους» και «Έλεγχος Χρήσης», που έχουν στόχο να ενημερώνουν τους συνδρομητές της Vodafone για το υπόλοιπο του προγράμματος χρήσης που έχουν επιλέξει, ώστε να μην υπερβαίνουν το ποσό που έχουν υπολογίσει να δαπανούν.

• Οι νέες υπηρεσίες και έξυπνες εφαρμογές που επιτρέπουν την ασύρματη σύνδεση μεταξύ συσκευών (Μ2Μ) στον κλάδο των μεταφορών (π.χ. διαχείριση στόλου οχημάτων) και των υπηρεσιών (π.χ. έξυπνοι μετρητές) οι οποίες συμβάλλουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων με παράλληλα οφέλη για το περιβάλλον.

• Η πρωτοποριακή εφαρμογή για smartphones «Vodafone Explore Greece», που αποσκοπεί στην προώθηση και ανάδειξη της εικόνας της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό κυρίως σε χώρες του εξωτερικού, στηρίζοντας έμπρακτα την εγχώρια οικονομία, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες που βασίζονται στον τουρισμό και

• Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα bsafeonline, που εφαρμόζεται για 9η συνεχή χρονιά και περιλαμβάνει συγκεκριμένα εργαλεία ελέγχου της πρόσβασης στο διαδίκτυο καθώς και εργαλεία ενημέρωσης, με στόχο την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους.

Η διπλή διάκριση αφορά στο πολύπλευρο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone που εξασφαλίζει ότι η εταιρεία λειτουργεί υπεύθυνα και κάνει αποδοτική χρήση των φυσικών πόρων, τόσο της ενέργειας όσο και των υλικών. Παράλληλα, αξιοποιεί συστηματικά την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με στόχο τη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη, σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.

To CR Index είναι ένα εργαλείο αξιολόγησης διεθνώς των επιδόσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στους τομείς: Κοινωνία, Περιβάλλον, Χώρος Εργασίας, Αγορά, με βάση τα διεθνή κριτήρια και πρότυπα και υλοποιείται στην Ελλάδα από το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με το Business in the Community (BITC).

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone, επισκεφτείτε www.vodafone.gr/sustainability.
Δημοφιλή σήμερα

Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης-ΑΕΚ 55-81

Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης-ΑΕΚ 55-81

22/10/2016
Με 26 πόντους έχασε από την ΑΕΚ ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Κλειστό της Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» στη Χαλκίδα....
Το 1ο εξάμηνο του 2017 θα ολοκληρωθεί το έργο του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας

Το 1ο εξάμηνο του 2017 θα ολοκληρωθεί το έργο του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας

21/10/2016
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου η 2η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησι...
Τιμήθηκε η μνήμη του Οσίου Χριστοδούλου στη Χαλκίδα

Τιμήθηκε η μνήμη του Οσίου Χριστοδούλου στη Χαλκίδα

21/10/2016
Τιμήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου η μνήμη του Οσίου Χριστοδούλου στη Χαλκίδα...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
Vardin club στη Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας