Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τα Σωματεία Σέλμαν, Ιντερκέμ και Σωματείο Προβλήτος λιμένος Σέλμαν, συναντήθηκαν τη Δευτέρα 13 Μαΐου, με το Δήμαρχο Χαλκίδας Αθανάσιο Ζεμπίλη, με κύριο θέμα συνάντησης, την απαξίωση των δυο εταιρειών από τους εργοδότες.
Συνάντηση Σωματείων Σέλμαν και Ιντερκέμ με Δήμαρχο Χαλκίδας
Συνάντηση Σωματείων Σέλμαν και Ιντερκέμ με Δήμαρχο Χαλκίδας

Τη Δευτέρα 13-5-2013 παρευρεθήκαμε σε κοινή συνάντηση με το Δήμαρχο Ζεμπίλη Αθανάσιο στο Δημαρχείο Χαλκίδας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η σκόπιμη απαξίωση των δυο εταιρειών από τους εργοδότες που έχει σαν συνέπεια την οικονομική εξαθλίωση αλλά και την ομηρία που έχουμε επέλθει ως εργαζόμενοι.

Το συγκεκριμένο θέμα της απαξίωσης έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και σε άλλους εργασιακούς χώρους (Τσιμέντα, Νεοσέτ, κλπ.), με αποτέλεσμα να ζημιώνονται οικονομικά τόσο η τοπική κοινωνία όσο και το ελληνικό κράτος.

Ως Σωματεία καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων. Κατόπιν αυτού, οι συμμετέχοντες και συγκεκριμένα προσωπικά ο Δήμαρχος, δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί με όλους τους αρμόδιους φορείς, προσκαλώντας μας από κοινού σε μια νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες για να διευθετηθούν τα ζητήματα αυτά.

Περιμένουμε λοιπόν από το Δήμαρχο να κρατήσει το λόγο του και να κάνει πράξη την προσωπική του δέσμευση.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας