Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συγκέντρωση για την υπεράσπιση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη 24 Μαΐου, οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, στην Πλατεία Αγοράς στη Χαλκίδα.
Πορεία του ΠΑΜΕ στην οδό Αβάντων στη Χαλκίδα
Πορεία του ΠΑΜΕ στην οδό Αβάντων στη Χαλκίδα

Οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, εργαζόμενοι αλλά και άνεργοι της περιοχής, σπουδαστές από το ΜΑΣ και γυναίκες από την τοπική ομάδα της ΟΓΕ, συναντήθηκαν στη συγκέντρωση για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων, στην πλατεία αγοράς. Η κεντρική ομιλία έγινε από την Ασημίνα Καραμπέτσου, πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας.

Η ομιλία ανάδειξε την οργανωμένη ταξική πάλη ως τη μόνη απάντηση, απέναντι στην επίθεση που δέχονται τα εργασιακά δικαιώματα και η ζωή της λαϊκής οικογένειας γενικότερα. Ο φόβος, η ηττοπάθεια και η υποχώρηση δεν εξασφαλίζουν τίποτα, παρά μόνο την περαιτέρω επίθεση στα δικαιώματά μας. Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι ισχυρά ταξικά σωματεία, που θα παλέψουν σήμερα για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων και αύριο για το ξερίζωμα του καπιταλιστικού συστήματος. Μετά την ομιλία ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας