Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με βάση την απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών σε ερώτηση του βουλευτή Ευβοίας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, η λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», πήρε παράταση.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Σε απάντηση της ερώτησης του Βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, το Υπουργείο Εσωτερικών μας ενημέρωσε για τη θετική εξέλιξη της παράτασης του προγράμματος, «Βοήθεια στο σπίτι», με προώθηση σχετικής τροπολογίας από τους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών και Εργασίας μέχρι και τις 30-09-2013, στο πλαίσιο της αναγνώρισης των υψηλής σημασίας για το κοινωνικό σύνολο παρεχόμενων υπηρεσιών, από πλευράς των εργαζομένων.

Στην απάντηση του, το Υπουργείο αναφέρει πως οι χρηματοδοτικές ανάγκες του προγράμματος θα καλυφθούν με μεταφορά πόρων, από το λογαριασμό Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων, που τηρείται από το Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών.

Η παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» κρίθηκε αναγκαία, για να υπάρξει ομαλή μετάβαση των 80.000 ωφελούμενων στο νέο πρόγραμμα «Κατ’ οίκον φροντίδα» .
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας