Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η κατασκευή του Πολυδύναμου Ιατρείου του Δήμου Μαλεσίνας προϋπολογισμού 1,3 εκατ. Ευρώ εντάσσεται στο ΕΣΠΑ.
Ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας παρέλαβε τη μελέτη του έργου από το Δήμαρχο Μαλεσίνας.
Η κατασκευή του Πολυδύναμου Ιατρείου του Δήμου Μαλεσίνας, προϋπολογισμού 1,3 εκατ. Ευρώ χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη της υλικοτεχνικής υποδομής της Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ύψους 9,65 εκατ. Ευρώ.
Την ανακοίνωση έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Παντελής Σκλιάς κατά την επίσκεψή του Δημάρχου Μαλεσίνας κ. Φουρλεμάδη στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να παραδώσει την πλήρη μελέτη του έργου στο Γενικό γραμματέα. Με αφορμή την ένταξη του έργου αυτού στο ΕΣΠΑ ο κ. Σκλιάς δήλωσε:
«Είμαι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι σήμερα υποβλήθηκε η πλήρης, ώριμη μελέτη για την κατασκευή πολυδύναμου Ιατρείου στο Δήμο Μαλεσίνας, ύψους 1,3 εκατ. Ευρώ. Εμείς ανταποκρινόμαστε άμεσα στην προσπάθεια και εντάσσουμε το έργο αυτό στο ΕΣΠΑ. Πρέπει να γνωρίζετε ότι την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε ειδική πρόσκληση για την αναβάθμιση των υποδομών της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ύψους 9,65 εκατ. Ευρώ. Με αυτό το ποσό έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες υποδομές αλλά και να δημιουργήσουμε νέες.
Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στην προ διμήνου συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Μαλεσίνας, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες της Μαλεσίνας, μου ετέθη το θέμα της δημιουργίας του Πολυδύναμου Ιατρικού Κέντρου. Επίσης, ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Δήμος Μαλεσίνας είναι έτοιμος με όλο το Νομικό, Θεσμικό και Λειτουργικό πλαίσιο για τη δημιουργία του Ιατρικού Κέντρου. Εμείς οφείλαμε να ανταποκριθούμε σε ένα αίτημα που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής. Η ώριμη μελέτη υποβλήθηκε στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εμείς προχωρούμε άμεσα στην έγκριση ενός έργου το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο του Δήμου Μαλεσίνας αλλά και την ευρύτερη περιοχή, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας…»Δημοφιλή σήμερα

Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

17/1/2019
Ο νυν δήμαρχος Χαλκιδέων και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019 Χρήσ...
Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

23/1/2019
Αργία αποτελεί η γιορτή των Τριών Ιεραρχών για όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης....
Η συμμετοχή του Πάνου Καραμούζη στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Καθαροσπόρη

Η συμμετοχή του Πάνου Καραμούζη στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Καθαροσπόρη

24/12/2018
Την απόφαση του να ασχοληθεί ενεργά με την αυτοδιοίκηση και τον Δήμο Χαλκιδέων ανακοίνωσε ο Πάνος Καραμούζης....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας