Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος «Οι φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Χαλκίδας της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών», ενημερώνει τον κόσμο ότι ακυρώνεται η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει για αύριο Τετάρτη 29 Μαΐου, για την άλωση της Πόλης.

Ο Σύλλογός μας, τιμώντας την επέτειο της αλώσεως της Πόλης, προγραμμάτισε, με τη στήριξη της Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. εκδήλωση, με τίτλο: «ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ», πραγματοποιηθησόμενη εν Χαλκίδι, την Τετάρτη, 29η Μαϊου 2013, με ώρα ενάρξεως τις 7:00 μ.μ.

Σεβόμενος ο Σύλλογός μας το γεγονός, το οποίο δεν γνώριζε μέχρι την έκδοση της ανακοίνωσης πραγματοποίησης της εκδήλωσης, ότι την ίδια ώρα και ημέρα διοργανώνει εν Χαλκίδι επετειακή εκδήλωση μνήμης για τα 560 έτη από την άλωση της Πόλης η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας και με σκοπό την αποφυγή πρόκλησης σύγχυσης και κάθε είδους δυσχέρειας που ενδεχόμενως θα προκαλούσε η ως άνω σύμπτωση χρόνου, χώρου, τόπου και περιεχομένου των δύο εκδηλώσεων, έχοντας δε πάντα ως γνώμονα την ομαλή και δημιουργική προαγωγή του πολιτισμού και της ιστορικής παράδοσης και αναγνωρίζοντας έργω και όχι λόγω την προτεραιότητα στους Θεσμούς (ακρογωνιαίο λίθο του πολιτισμού μας) οδηγείται, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, στη ματαίωση της ήδη ανακοινωθείσης επετειακής εκδήλωσης δια την άλωση της Πόλης, ευχόμενος θερμότατα επιτυχία στην εκ της Ιερά Μητρόπολης Χαλκίδας πραγματοποιηθησόμενης εκδήλωσης.

Ταυτοχρόνως ζητείται συγγνώμη για την όποια δυσχέρεια προκάλεσε η ανακοίνωση πραγματοποίησης της εκδήλωσης θεωρώντας ότι η ματαίωσή της κατέστη συγγνωστή για το λόγο που προαναφέρθηκε και συνεπώς αιτείται η κατανόηση πάντων.

Μετά τιμής και πολλών ευχαριστιών,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας