Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με αφορμή την έλευση του καλοκαιριού, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης και Περιβάλλοντος Χαλκίδας, με ανακοίνωση του ενημερώνει τον κόσμο ότι στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες», εντάχθηκαν οι παραλίες: Αλυκες Δροσιάς και Λευκαντί Βασιλικού.
Γαλάζια σημαία σε 2 παραλίες της Χαλκίδας
Γαλάζια σημαία σε 2 παραλίες της Χαλκίδας

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΣΠΠΕΧ), στα πλαίσια των δράσεων που αφορούν τη διαχείριση και την ανάδειξη των αξιών της Οικολογίας και της Προστασίας του Περιβάλλοντος, ενέταξε την παραλία Λευκαντί Βασιλικού στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» για το έτος 2013, η οποία πληροί όλες τις προϋποθέσεις κολυμβητικών υποδομών και καθαρότητας των θαλασσίων υδάτων. Πρόκειται για τη δεύτερη παραλία του Δ. Χαλκιδέων που βραβεύεται με «Γαλάζια Σημαία» αφού την παράδοση κρατά τα τελευταία χρόνια η παραλία των Αλυκών στη Δροσιά.

Η σημασία αυτών των βραβεύσεων, ιδιαίτερα στην εποχή μας, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ανοίγει η τοπική αυτοδιοίκηση ώστε, αφενός να εξασφαλίζεται η ποιότητα ζωής των δημοτών και αφετέρου να προβάλλονται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ενός τόπου, στην προκειμένη περίπτωση στον τουριστικό τομέα, για να αναπτύσσεται η υγιής επιχειρηματική πρωτοβουλία.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Περιβάλλοντος Χαλκίδας θα αναδείξει το γεγονός της βράβευσης των δύο παραλιών του Δ. Χαλκιδέων, με ποικίλες εκδηλώσεις - δραστηριότητες ναυταθλητικές, δημιουργικής απασχόλησης, πολιτιστικές – από τον ερχόμενο μήνα.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Αποστολης Δαμ,,,,,,,,, (2/7/2013 9:35:55 πμ)
ΣΥΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΜΑΡΙΝΟ ΚΑΒΟΥΚΙΔΗ> ΑΥΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΑΝΤΙ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ....
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας