Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με 9,2 εκατομμύρια ευρώ ενισχύονται Χίος και Εύβοια στο πλαίσιο προγράμματος LEADER αλιείας του υπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων με στόχο την δημιουργία μικρών επιχειρήσεων σχετικά με την αλιεία τον τουρισμό και ανάδειξη των τοπικών χαρακτηριστικών της κάθε περιοχής.
Ενίσχυση της Χίου και της Εύβοιας με 9,2 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα LEADER αλιείας
Ενίσχυση της Χίου και της Εύβοιας με 9,2 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα LEADER αλιείας

Ενισχύουμε την τοπική ανάπτυξη δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου που παρευρέθηκε στην υπογραφή των προγραμμάτων έκανε λόγο για πολύτιμα εργαλεία που θα ενισχύσουν τον πρωτογενή τομέα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα τοπικά προγράμματα περιλαμβάνονται επενδύσεις για την ίδρυση ή και εκσυγχρονισμό πολύ μικρών επιχειρήσεων σε επιλεγμένους τομείς, που πληρούν ανάλογα µε τον τοµέα της επένδυσης τις ελάχιστες προϋποθέσεις σχετικά µε το περιβάλλον, την υγιεινή µε σκοπό την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων που δεν σχετίζονται αποκλειστικά µε τον τοµέα της αλιείας ενώ η συνδρομή θα χορηγείται, κατά προτεραιότητα, σε περιοχές µε µικρές κοινότητες αλιέων, ή στις οποίες η αλιεία φθίνει, ή µε χαμηλή πυκνότητα πληθυσμού.

Ο προϋπολογισμός του Leader Αλιείας της Εύβοιας είναι ύψους 4.690.000€ και αφορά σε περιοχές της Ν. Εύβοιας και της Σκύρου με ποσοστό χρηματοδότησης 27% από δημόσιες επενδύσεις και 73% από ιδιωτικές.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας