Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τάσος Σέρρας
για το eviaportal.gr:
Έτοιμη είναι η Χαλκίδα BC, για να συγχωνευτεί με τον Ίκαρο Καλλιθεάς και να αγωνιστεί με την νέα αγωνιστική περίοδο, στην Α1 κατηγορία μπάσκετ. Ο Τάσος Κολτσιδόπουλος και ο Νίκος Μπέλλος, εξέδωσαν δελτίο τύπου, για την όλη διαδικασία που μέχρι τώρα έχει στεφθεί επιτυχής, ενώ η οριστική απάντηση, θα δοθεί από τον πρόεδρο του Ίκαρου, Δημήτρη Αγγελόπουλο.
"Μετά και την συνάντηση της 24ης Μαΐου, που έγινε ανάμεσα στους ανθρώπους της Χαλκίδας BC και στον πρόεδρο του Ίκαρου Καλλιθέας, Κου Αγγελόπουλου, ακριβώς μετά την λήξη του αγώνα Ίκαρου - Παναθηναϊκού για τα Play Offs της Α1 κατηγορίας, τον οποίον και παρακολούθησαν οι άνθρωποι της Χαλκίδας, ανακοίνωσαν στον πρόεδρο και του ανέλυσαν όλες τις οικονομικές και υπόλοιπες καλύψεις στις προϋποθέσεις που είχε ζητήσει για την μετακόμιση της ομάδας του Ίκαρου στην πόλη της Χαλκίδας και την συνεργασία με την Χαλκίδα BC και την ΑΕ Έξω Παναγίτσας, αλλά και τους τοπικούς φορείς της πόλης και γενικότερα με όλους τους ανθρώπους τους Μπάσκετ της πόλης μας. 
Οι παράγοντες της Χαλκίδας, περίμεναν όπως ήταν φυσικό την λήξη των επίσημων υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας του Ίκαρου, στην Α1 κατηγορία, τηρώντας και το απαιτούμενο fair play και αμέσως μετά, δήλωσαν έτοιμοι από όλες τις πλευρές και κυρίως στο θέμα των οικονομικών γραπτών εγγυήσεων που απαιτούνται, αλλά και σε όλες τις άλλες προϋποθέσεις, που τους είχε θέσει ο κος Αγγελόπουλος, αλλά και στο προαπαιτούμενα της Α1 (γήπεδο, εγκαταστάσεις, οργανωτικά και λειτουργικά θέματα, Marketing, κλπ.) 
Όλα αυτά τα θέματα οι παράγοντες της Χαλκίδας τα «έτρεχαν» και τα οργάνωναν όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, βρίσκοντας αρωγούς τους τοπικούς φορείς, όπως τον Δήμο Χαλκίδας, δυναμικούς οικονομικούς παράγοντες της πόλης, οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στο εγχείρημα από την πρώτη στιγμή, αλλά και τον Ευβοιώτη υπουργό κ. Σίμο Κεδίκογλου ο οποίος από την πρώτη επαφή ενεργοποιήθηκε αμέσως να βοηθήσει την ομάδα και την κίνηση αυτή που ήταν για το καλό όλης της πόλης της Χαλκίδας. 
Όλα λοιπόν πλέον κρίνονται από την οριστική απόφαση του κ. Αγγελόπουλου, η οποία κατά τα λεγόμενα του ιδίου, αναμένεται σε μερικές ημέρες, αφού έχει να αντιμετωπίσει κάποια μικρά εσωτερικά θέματα με τον Ίκαρο, έτσι ώστε να γνωρίζουν και οι άνθρωποι της Χαλκίδας, τι μέλλει γενέσθαι, αφού μια ολόκληρη πόλη, περιμένει αυτήν την θετική εξέλιξη, έτσι ώστε να ζήσει το «όνειρο» της Α1 . Στην Χαλκίδα λοιπόν δηλώνουμε «πανέτοιμοι» για την Α1 και περιμένουμε ….. "

Για ΧΑΛΚΙΔΑ BC και ΑΕΕΠ
Τάσος Κολτσιδόπουλος - Νίκος ΜπέλλοςΔημοφιλή σήμερα

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

10/12/2018
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια, προχώρησε σε ...
Εντάχθηκε το έργο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκ. ευρώ

Εντάχθηκε το έργο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκ. ευρώ

10/12/2018
Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη, εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 15 ...
Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

10/12/2018
Ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνεργασία με την ομάδα φιλαναγνωσίας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας