Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
«Να κλείσει η Ηλεκτρομηχανική, να πουληθεί η Μεταλλουργική και να σωθούν τα ΕΑΣ», σύμφωνα με την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής Κυμης.
Ηλεκτρομηχανική Κύμης
Ηλεκτρομηχανική Κύμης

Είναι τελικά αυτό το σχέδιο που οργανώνεται από τον μεγαλοβεζίρη των ΕΑΣ «ΜΟΣΧΟΥΛΕΪΜΑΝ TΟN ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗ(;;;)» και την αυλή του; Ακούμε, βλέπουμε, μαθαίνουμε ότι με ανατολίτικες μεθόδους οι δολοπλόκοι, ραδιούργοι, μηχανορράφοι αυλοκόλακες έπιασαν το φτυάρι και άρχισαν δουλειά, ύπουλα, άνανδρα, θεωρώντας ότι έτσι θα «σωθούν» αυτοί, όμως δεν ξέρουν ότι όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα.

Διαδίδουν φήμες, δεξιά και αριστερά, ότι η ΗΜΚ ανήκει στον πολιτικό τομέα! Φαίνεται ότι έχουν δει πολλούς πολίτες να κυκλοφορούν με Αντιβαλλιστικό Κράνος & Αλεξίσφαιρο Γιλέκο. Εφεξής, στολές ΡαδιοΒιοΧημικού Πολέμου εκτός από το να τις κατασκευάζουμε θα τις φοράμε κιόλας για να αποφεύγουμε τις συκοφαντίες σας. Για να τελειώνουμε, λοιπόν, με αυτό το παραμύθι μια ανάγνωση του καταστατικού και του επιχειρησιακού σχεδίου που έχει κατατεθεί στο ΥΠΕΘΑ δεν βλάπτει και αποδεικνύει περίτρανα πόσο Αμυντική Βιομηχανία είναι η ΗΜΚ. Στο άρθρο 346 αναφέρεται και το πολεμικό υλικό. Στην λίστα αμυντικού υλικού υπάρχουν τα κράνη, αλεξίσφαιρα, ΡΒΧΠ που είναι βασικά προϊόντα κατασκευής της ΗΜΚ. Σας παραπέμπουμε να διαβάσετε την από 15/5/2013 ανοιχτή επιστολή μας, γιατί την επόμενη φορά δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες για την απύθμενη υποκρισία των μεγαλοστελεχών, όσο και για την σκανδαλώδη συμπεριφορά μερικών από αυτούς που μας εκπροσωπούν(!).

Άραγε και με το θέμα της κατασκευής των αντιβαλλιστικών κρανών, τι γίνεται; Μήπως κωλυσιεργεί ώστε να χαθεί πολύτιμος χρόνος κατά τη διαδικασία της κατάθεσης προσφοράς; Και τα θέματα μας δε σταματούν εκεί… ΟΡΓΗ!

Πλημμυρίζει τους ανθρώπους που εργάζονται στο εργοστάσιο της Κύμης για τα μεγαλοστελέχη των ΕΑΣ και την άτεγκτη πολιτική τους. Προφανώς ο στόχος είναι η ψυχολογική καταρράκωση των εργαζομένων και η μεθόδευση για την απαξίωση και το κλείσιμο του εργοστασίου. Δεν δικαιολογείται διαφορετικά ότι είμαστε Απλήρωτοι για το έτος 2013. Δεν δικαιολογείται το ΥΠΕΘΑ να καταβάλει χρηματικά ποσά έναντι οφειλομένων στην εταιρεία με εντολή να πληρωθούν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι του ομίλου και ΚΑΠΟΙΟΙ αμοραλιστές, καρεκλοκένταυροι να προτάσσουν φθηνές δικαιολογίες (..αυτές δεν κοστίζουν, εξάλλου…) και να εξαιρούν τους εργαζόμενους της ΗΜΚ. Είναι τόσο ΑΦΕΛΕΙΣ που συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο όπως το ΥΠΟΙΚ-ΥΠΕΘΑ στα ΕΑΣ.

Αυτή τη φορά περιμένετε την οργισμένη αντίδραση των ανθρώπων που έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά και αντιμετωπίζουν την ανέχεια και την φτώχεια.

Καλούμε τον Υπουργό, τους Βουλευτές και τους φορείς του νομού να πάρουν θέση.

Να διασώσουμε την μοναδική αμυντική βιομηχανία στην κατηγορία των προϊόντων που παράγει στην Ελλάδα, και τον μοναδικό εργασιακό και οικονομικό πνεύμονα της περιοχής Κύμης-Αλιβερίου, στον νομό της ανεργίας, όπως έχει χαρακτηριστεί η Εύβοια. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αναμονή και αυταπάτες. Μόνο με τους συντονισμένους αγώνες που θα κάνουμε Εργαζόμενοι, Κάτοικοι και Φορείς μπορούμε να Ανατρέψουμε τα σχέδια, να αναπτύξουμε το εργοστάσιο, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και να δώσουμε πνοή και μέλλον στην περιοχή.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Μ.Χουλιαρά

Η Γεν.Γραμματέας

Β.Γκατζιώνη
Δημοφιλή σήμερα

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου 2017

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου 2017

19/03/2017
Δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και μαθητική παρέλαση περιλαμβάνει ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2017 στη Χαλκίδα....
Ενημέρωσαν τους Χαλκιδέους για το σύνδρομο Down

Ενημέρωσαν τους Χαλκιδέους για το σύνδρομο Down

22/03/2017
Ενημερωτική καμπάνια για το Σύνδρομο Down πραγματοποίησε το προσωπικό του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας μαζί με μαθητές του 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας...
Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χαλκιδέων

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χαλκιδέων

23/03/2017
Συνεχίζοντας το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων δρόμων, το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων προχώρησε σε το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου στην το...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας