Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, ενημερώνει τον κόσμο για την προκήρυξη 24ωρης απεργίας την Τρίτη 11 Ιουνίου.
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

Η αποβιομηχάνιση του Νομού μας και η μεγαλοεργοδοτική αυθαιρεσία έχουν φτάσει στο μεγαλύτερο απόγειό τους. ΣΕΛΜΑΝ – ΝΕΟΣΕΤ – ΙΝΤΕΡΚΕΜ – ΜΗΧΑΝΙΚΗ (πρ.Τσαούσογλου) – ΒΕΤ – ΒΙΟΜΕΚ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – Σ/Μ ΓΑΛΗΝΟΣ – ΕΒΙΟΠ ΤΕΜΠΟ – ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Είναι μερικά παραδείγματα εργοδοτικής αυθαιρεσίας – κερδοσκοπίας - καιροσκοπισμού και αμετροέπειας.

Με «αρχηγούς» τις πολυεθνικές lafarge – Siemens κ.λ.π., δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα.

Οι «αυθαίρετες» απολύσεις στα Τσιμέντα ΧΑΛΚΙΔΑΣ, έχουν φτάσει πλέον τις (32) και οι συνδικαλιστικές διώξεις (βλ.ΤΕΜΠΟ), έχουν φτάσει σε πρωτόγνωρα σημεία.

Ταυτόχρονα η τρόικα εσωτερικού με τις εντολές της τρόικας εξωτερικού, νομοθετούν συνεχώς και ακατάπαυστα για κατάργηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 24ωρης απεργίας για την Τρίτη 11/6/2013.

Την ίδια μέρα το Σωματείο εργαζομένων στα ΤΣΙΜΕΝΤΑ, θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία της Lafarge στη Παιανία, όπου έχουν καλεστεί όλα τα Σωματεία και οι φορείς.

Για καλύτερο συντονισμό δράσης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων και φορέων, την Πέμπτη 6/6/2013 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας