Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωση τους το Συντονιστικό των Σωματείων ΤΙΤΑΝ, αποφάσισε σε συνεδρίαση του, τη στήριξη όλων των αγωνιστικών αποφάσεων που θα ληφθούν από την Ομοσπονδία Τσιμέντων και των σωματείων της ΑΓΕΤ, για την αναχαίτιση της άδικης απόφασης της LAFARGE για το κλείσιμο του εργοστασίου της Χαλκίδας.
Σωματείο ΤΙΤΑΝ
Σωματείο ΤΙΤΑΝ

Το κείμενο της ανακοίνωσης είναι το ακόλουθο:

Συνάδελφοι-σσες

Την Πέμπτη 30-05-2013, πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου των σωματείων των εργαζομένων της ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Στη συνεδρίαση αυτή, δυστυχώς δεν συμμετείχε για δικούς του λόγους, ο εκπρόσωπός του σωματείου των Κεντρικών Γραφείων.

Στην προαναφερόμενη συνάντηση, κυριάρχησε το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της τσιμεντοβιομηχανίας και που δεν είναι άλλο, από την αποδόμηση του εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου στην Χαλκίδα, από την ιδιοκτήτρια εταιρία Lafarge.

Τα υστερόβουλα κίνητρα αυτής της αποδόμησης και τα καταστροφικά αποτελέσματά της για τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία, είναι εν πολύς γνωστά σε όλο τον κλάδο (και όχι μόνο - τουλάχιστον για όσους έχουν την δυνατότητα να ακούν, να βλέπουν και κυρίως να διακρίνουν τον δόλο μέσα στην χρονοτριβούσα προθυμία, το ασθενοφόρο δηλαδή που δεν φτάνει ποτέ)…!

Το Συντονιστικό μας, εκφράζοντας την θέληση όλων των εργαζομένων της ΤΙΤΑΝ Α.Ε, αποφασίσαμε ομόφωνα να στηρίξουμε όλες τις αγωνιστικές αποφάσεις που θα ληφθούν από την Ομοσπονδία Τσιμέντων, το συντονιστικό των Σωματείων της ΑΓΕΤ και το Σωματείο των Τσιμέντων Χαλκίδος, για την ολοκληρωτική αναχαίτιση αυτής της άδικης απόφασης της Lafarge.

Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τους συναδέλφους μας μέχρι την τελική δικαίωση τους, ακόμη κι αν «γαία πυρί μιχθήτω»..!

Το συντονιστικό μας ξεκινά τις κινητοποιήσεις του, εκπληρώνοντας την απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων του εργοστασίου της Χαλκίδος, που αφορά την εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της Lafarge στην Παιανία, την Τρίτη 11-06-2013 και ώρα 10:00΄.

Για το Συντονιστικό:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΙΓΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΟΥΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας