Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας Παναγιώτης Σίμωσης καταγγέλει mail, το οποίο ήρθε στον προσωπικό του λογαριασμό και αφορούσε την υποστήριξη συγκεκριμένου υποψηφίου για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης μελών ΔΣ στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ευβοίας.
Παναγιώτης Σίμωσης
Παναγιώτης Σίμωσης

Σήμερα, ήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου, περιήλθε σε γνώση μου, μήνυμα υποστηρικτικό συγκεκριμένου υποψηφίου - και μέλους του ΔΣ του Επιμελητηρίου Εύβοιας - για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης μελών ΔΣ στη Συνεταιριστική Τράπεζα Εύβοιας, το οποίο φέρεται να εστάλει από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου του Επιμελητηρίου Εύβοιας.

Την πράξη αυτή καταδικάζω ως ηθικά και νομικά απαράδεκτη, δεν έχει τύχει οποιασδήποτε έγκρισης του Νομικού Προσώπου του Επιμελητηρίου Εύβοιας, όπως αυτό εκπροσωπείται και είναι αντίθετη όχι μόνο για το Θεσμό του Επιμελητηρίου, αλλά και για το σύνολο ανεξαρτήτως των πρόσωπων των υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης μελών ΔΣ της ως άνω Συνεταιριστικής Τράπεζας, τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ.

Είναι αυτονόητο ότι ουδείς νομιμοποιείται ή δικαιούται να καταχράται το Θεσμό του Επιμελητηρίου, σε εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών. Η πράξη είναι εντελώς ξένη όχι μόνο για το Νομικό Πρόσωπο του Επιμελητηρίου, αλλά και για τους εκπροσώπους αυτού, παρ΄ όλο που η εταιρεία η οποία απέστειλε το SMS έστειλε διορθωτικό και ανέλαβε την ευθύνη.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΜΩΣΗΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας