Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωση τους τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Εργαζομένων Σέλμαν, Ιντερκέμ και Λιμένος Σέλμαν, καταγγέλουν το Δήμαρχο Χαλκίδας, ότι αθέτησε την προφορική συμφωνία που είχε συναφθεί, σχετικά με τη σκόπιμη απαξίωση των 2 εταιρειών από τους εργοδότες.
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

Με Δελτίο Τύπου που δημοσιεύσαμε την Παρασκευή 24/5/2013, ενημερώναμε την κοινή γνώμη για τη συνάντηση που έλαβε χώρα την Δευτέρα 13/5/2013, των Σωματείων μας με τον Δήμαρχο Χαλκίδας, σχετικά με την σκόπιμη απαξίωση των δύο Εταιριών από τους εργοδότες.

Τότε ο Δήμαρχος, κατόπιν συγκεκριμένων προτάσεων που του είχαμε καταθέσει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, είχε δεσμευτεί προσωπικά, ότι θα συνεργαστεί με όλους τους αρμόδιους φορείς, προσκαλώντας μας από κοινού σε μια νέα συνάντηση, για να διευθετηθούν τα ζητήματα αυτά.

Το μόνο που περιμέναμε όλο αυτό το διάστημα, ήταν να κρατήσει τον λόγο του και να κάνει πράξη την προσωπική του δέσμευση.

Σήμερα, Δευτέρα 17/6/2013, με νέο Δελτίο Τύπου και ενώ έχει περάσει ένας μήνας, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμαρχός μας όχι μόνο δεν κράτησε το λόγο του αλλά δεν είχε και την στοιχειώδη ευγένεια να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί μας και να δικαιολογηθεί για την μη δέσμευσή του.

Μήπως κ. Δήμαρχε, αν τη συνάντηση αυτή σας την είχε ζητήσει η εργοδοτική πλευρά κ.κ. Αδαμόπουλος & Λαυρεντιάδης θα είχε ήδη πραγματοποιηθεί, χωρίς καμιά καθυστέρηση από μέρους σας;

Κύριε Ζεμπίλη, τόσο εμείς όσο και οι 800 εργαζόμενοι, που εκπροσωπούμε, σας ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά σας και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο ενδιαφέρον και το ίδιο μεράκι το έργο σας για τη σωτηρία αυτού του τόπου.

Τα Δ.Σ. των Σωματείων των εργαζομένων

o ΣΕΛΜΑΝ

o ΙΝΤΕΡΚΕΜ

o ΛΙΜΕΝΟΣ ΣΕΛΜΑΝ

Tags:
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας