Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τότε που έγινε η αναφορά για την ξεχασμένη ενημερωτική πινακίδα στην αρχή της παραλίας Χαλκίδας. Η πινακίδα καθαρίστηκε για να λερωθεί ξανά μετά από ένα μήνα.

Στην αρχή της παραλίας έχει τοποθετηθεί εδώ και κάποια χρόνια ενημερωτική πινακίδα, που πληροφορεί τους επισκέπτες για το μοναδικό κατά τ΄ άλλα φαινόμενο του Ευρίπου.

Η πινακίδα ήταν ξεχασμένη και παραμελημένη για αρκετό καιρό, αφού πάνω της είχε ζωγραφισμένο το 7 και άμεση αναφορά στην αγάπη κάποιου για την ομάδα του τη ΑΕΚ. Μετά τη δημοσίευση η πινακίδα καθαρίστηκε και αξίζουν συγχαρητήρια στους αρμόδιους για την άμεση επέμβαση τους.

Όμως η καθαριότητα δεν κράτησε πολύ καθώς εμφανίστηκαν άλλοι που θέλησαν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους και τα πολιτικά πιστεύω τους  πάνω στο τζάμι της πινακίδας, γράφοντας «Ξύλο στους Χρυσαυγίτες». Δεν τους άρεσε φαίνεται που ήταν ευκρινής και ενημέρωνε σωστά τον κόσμο για το φαινόμενο του Ευρίπου που χαρακτηρίζει τη Χαλκίδα.

Η πινακίδα λερώθηκε ξανά και μαζί με αυτή και η «φήμη» της πόλης, η οποία δεν σέβεται ότι καλό γίνεται για τον τόπο.

Σημείωση: Μάλλον το «Α», που φέρεται ως υπογραφή, σημαίνει ανεγκέφαλοι!!
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Νικολοπούλου Λένα (19/6/2013 6:10:17 μμ)
Λύσεις υπάρχουν.Ας τοποθετηθούν λοιπόν κάπου πιό ψηλά.Ας αλλάξουν σημείο.Ας αναθέσουν σε ειδικούς την προβολή με πιό σωστό τρόπο αυτής της τόσο σωστής και ενημερωτικής πινακίδας.Με τον τρόπο που υπάρχει είναι σαν να μην υπάρχει.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας