Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Mετά από μία ιδιαίτερα δημιουργική χρονιά οι μαθήτριες και οι μαθητές του 10ου Δημοτικού αποχαιρέτησαν το σχολείο τους με την καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή τους και την εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους.

Συγκεκριμένα στις 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στην αρχαία Επιδαύρο και το Ναύπλιο. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου και στο αρχαιολογικό μουσείο. Επιπλέον, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης, οι οποίοι εκπόνησαν το πρόγραμμα "Ζούμε τα μνημεία" , ξενάγησαν μαζί με την εμψυχώτρια του προγράμματος, δασκάλα του σχολείου κα Μαγδαληνή Μαμασούκα, όσους γονείς και συμμαθητές τους επιθυμούσαν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Τους μίλησαν για την ιστορία της πόλης και το ρόλο της στα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του ελληνικού κράτους και το αρχιτεκτονικό ρεύμα του νεοκλασικισμού.

Τέλος την Πέμπτη 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους στον κήπο του σχολείου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες με δρώμενα τραγούδια και χορό αποχαιρέτησαν το σχολείο τους και υποδέχθηκαν το καλοκαίρι.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας