Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 το 10o δημοτικό σχολείο Χαλκίδας συμμετείχε στην εκδήλωση παρουσίασης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων στο Θέατρο Παπαδημητρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο δράσεων για το περιβάλλον, την υγεία, τον πολιτισμό των μαθητών των δημοτικών της Εύβοιας που έλαβαν χώρα 6-12 Ιουνίου με την επιμέλεια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων Θάλειας Καλαμπαλίκη.

Το σχολείο μας συμμετείχε με δύο ομάδες: Την ομάδα της Α΄- Β΄ τάξης του Πολιτιστικού Εργαστηρίου ΕΔΑΜ, που παρουσίασε την "Ιστορία μιας Καβουρίνας" (εμψυχώτρια Μαγδαληνή Μαμασούκα) και την ομάδα της Ε΄ τάξης που παρουσίασε αποσπάσματα από τα δρώμενα του προγράμματος "Από την άμπελο στο αμπέλι και από τον οίνο στο κρασί" (εμψυχώτρια Ματούλα Γιαννίτση - Γράππα).

Λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 28 Μαΐου μαθητές και δάσκαλοι του σχολείου συμμετείχαν στο Μαθητικό Συμπόσιο "Να είσαι διαφορετικός, χωρίς να φοβάσαι", που διοργάνωσε το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του Προγράμματος "Εκπαίδευση Παιδιών Ρομά" στο ξενοδοχείο Lucy. Στην εκδήλωση μίλησαν οι υπεύθυνοι των Εργαστηρίων Δημιουργικής Απασχόλησης Μαθητών κος Γιώργος Τσάλλας (υπεύθυνος εργαστηρίου πληροφορικής), κα Μαγδαληνή Μαμασούκα (εμψυχώτρια δράσεων πολιτιστικού εργαστηρίου) και οι διδάσκοντες των φροντιστηριακών τμημάτων κύριοι Γιώργος Φαρακλιώτης και Ευάγγελος Ψυχογιός. Επίσης, οι μαθητές του τμήματος πληροφορικής παρουσίασαν τα κόμικς και τα βίντεο που είχαν ετοιμάσει στο πλαίσιο του προγράμματος, ενώ τα παιδιά της Α΄ - Β΄ τάξης του πολιτιστικού εργαστηρίου τραγούδησαν και παρουσίασαν το δρώμενο "Η ιστορία μιας καβουρίνας".
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας